Menuer
Menuen til din fest kan sammensættes, som du ønsker.
Herunder et par eksempler, som måske kan inspirere.
Bryllupsmenu:
- Forret på sort flise:
Melon cocktail samt salt ristede mandler.
Hjemmegravet sommermakrel m/krydderurter, på bund af blandet salat.
Dertil en sennepsdressing samt sprødt Pancetta.
Samt et ristet rugbrød.
Røget ørretatar m stenbiderrogn - dild toppet med citronskum samt ristet rugbrød. - Renser:
Vodkagranite med mynte. - Hovedret på tallerken:
Oksemørbrad på bund blomkål purre – fine ærter - syltede løg - brøndkarse
sauce.
Kartofler ved bordene. - Renser:
Hyldeblomstgranite - Predessert:
Ostetallerken Ho askeost – Ravosten blå kornblomst
Kompot af rabarber
Lidt mandel og ristet rugbrød knækbrød. - Dessert på tallerken:
Rabarber is og bagt rabarber.
Kærnemælks Panna Cotta med marinerede jordbær.
Hjemmelavet flødebolle.
Kaffe og The. - Til at tage hjem på:
Ribbens sandwich.
Buffet til høstfest:
- Røget krondyr kølle med hyldebær kapers og morgenfrue blade
- Enebær gryde af krondyr småkød med skovsvampe og bagte løg
- Krondyr frikadeller m/ selleritop
- Krondyr filet samt lårtunge stegt rosa på salat af grillet selleri og basilikum dressing samt syltede løg med sennepsdressing
- Bagte gulerødder med bagte æbler og ristede valnødder, pyntet med blåbær og blomsterkarse
- Grønkål salat med solbær bagte rødbeder smag til med lokal honning pynt lilla stedmor blomster
- Stuvede sølvbeder
- Tomatsalat med vandmelon og hakket mynte
- Squash tærter med bagte hvidløg
- Kartofler med smør og salt
- Hjemmebagt brød
- Kaffe – the
- Æblekage i små sylteglas
Italiensk buffet:
- Appetizer: Tomat bruschetta
- Okse carpaccio med sennepsdressing
- Kamsteg med rosmarin og syltede løg
- Sicilianske pølser
- Frisk pasta med tun sauce med spinat og citron
- Risotto med skorzonerrødder og vesterhavsost
- Grillet polenta med grillet peberfrugt og grønt
- Bøffel mozzarella med citron og olivenolie
- Grillede artiskokker og aubergine samt pest af basilikum vesterhavsost
- Appelsinsalat med rødløg og oliven
- Aioli, Oliven, Valnøddepesto med soltørrede tomater
- Fantastisk brød
- Oste: Emmentaler – Blåkornblomst – Vesterhavsost samt syltede Paradisæbler, druer
- Dessert: Appelsinkage med bagte rabarber og vanilje is. Citron creme
Nytårsmenu:
- Forret: Ristet rugbrød med appelsingravet laks toping fintrevet selleri med kokosmælk og fintrevet kokos. - kørvel. - et glas champagne
- Flæsk
- Kartofler
- Bagte rødbeder med kirsebær
- Fintrevet rødbeder med appelsin og fint snittet hasselnødder
- Bagte æbler med honning samt frisk timian
- Persillesauce
- Dessert: Krydret kardemommekage med æbler
Mortens aften menu:
- Suivide Andelår
- And med svesker og æbler
- Hjemmegjort rødkål med æbler, svesker – hyldebærsaft, kanel.
- Appelsinsalat med granatæblekerner ristede mandler og kørvel.
- Grønkålsalat med citronmarinerede pærer og friske figner – dressing af honning og ingefær. Pyntet med blomster karse.
- Græskkar purre med smør.
- Bagte pigeoner med bacon og friske timian kviste.
- Brunede kartofler
- Hvide kartofler
- Sauce
- Desserten;
Citronfromage i glas med chokolade låg – specie med tranebær. - Kaffe – the.