Kursus: Er mad kunst? Mad glæde

Byd naturen ind i køkkenet

Kurset er for dig, som gerne vil lave en masse skøn mad. Med grønsager – tørrede bælgfrugter- nylavede spirer samt friske krydderurter.

Vi vil sammen lave årstidens grønt om til lækker retter – som vi sammen spiser.
Der vil også være lidt lokalt kød - vildt og fisk med i opskrifterne. Resterne kan tages med hjem.

Prisen for materialer – kopier og et glas vin vil typisk være ca. 70-80 kroner per aften.
Velbekomme.

Kurset er 4 gange.
Start: 29.09.2020 – 6.10.2020 – 20.10.2020 - 27.10.2020 Kl. 18.30 – 22.00
Sted: Vemb kultur & Forsamlingshus v. Hanne Mette Jensen – Smag & Sans.
Max deltagerantal: 12 personer.

https://www.vembaftenskole.dk

Følg os

Smag og Sans på Facebook Smag og Sans på instragram

Kontakt

Smag & Sans | Vemb Kultur- og Forsamlingshus
Kjærsvej 3, 7570 Vemb
T:  +45 9732 1930 | M:   +45 2042 1418
Mail: info@smagogsans.dk