Kursus: Er mad kunst? Mad og mænd

Dette er Kurset er for dig, som gerne vil lave en masse skøn mad.

”Dyrlægens natmad”
½ skive rugbrød med smør
1 skive leverpostej
1 stk. krydderfedt
1 skive sky
4 papirtynde skiver saltkød
3 løgringe
1 kvist dild. 

Læg en skive leverpostej på det smurte brød. Oven på leverpostejen lægges krydderfedt, herpå skyen og til sidst 4 skiver saltkød, så de dækker det, der er under.
Der pyntes med løgringe og dild. Hertil nydes en kold øl.

Kurset er for mænd, som vil have nogle hyggelige timer sammen. Der vil blive lavet mad ud fra verdensdele – de hjemmelige himmelstrøg – det som er i nærområdet: Havet – fjorden – åen - markerne – haven – naturen. .

Vi vil sammen lave de lækker retter – som vi så spiser sammen.
Resterne kan tages med hjem.

Prisen for materialer – kopier og et vin vil typisk være ca. 80 - 100 kroner per aften.
Velbekomme.

Kurset er 5 gange: Start: 30.09.2020 – 7.10.2020 – 14.10.2020 - 20.10.2020 – 27.10.2020.

Den sidste gang er med jeres inviterede gæster: Denne aften er det tallerken serveringer.
Tiden er 18.30 . 22.00
Sted: Vemb Kultur & Forsamlingshus. ved Hanne Mette Jensen, Smag & Sans
Max deltagerantal: 12 personer

Følg os

Smag og Sans på Facebook Smag og Sans på instragram

Kontakt

Smag & Sans | Vemb Kultur- og Forsamlingshus
Kjærsvej 3, 7570 Vemb
T:  +45 9732 1930 | M:   +45 2042 1418
Mail: info@smagogsans.dk