Menuer

Menuen til din fest kan sammensættes, som du ønsker.

Herunder et par eksempler, som måske kan inspirere.

Bryllupsmenu:

  • Forret på sort flise:
    Melon cocktail samt salt ristede mandler.
    Hjemmegravet sommermakrel m/krydderurter, på bund af blandet salat.
    Dertil en sennepsdressing samt sprødt Pancetta.
    Samt et ristet rugbrød.  
    Røget ørretatar m stenbiderrogn - dild toppet med citronskum samt ristet rugbrød.
  • Renser:
    Vodkagranite med mynte.
  • Hovedret på tallerken:
    Oksemørbrad på bund blomkål purre – fine ærter - syltede løg - brøndkarse
    sauce.
    Kartofler ved bordene.
  • Renser:
    Hyldeblomstgranite
  • Predessert:
    Ostetallerken Ho askeost – Ravosten blå kornblomst
    Kompot af rabarber
    Lidt mandel og ristet rugbrød knækbrød.
  • Dessert på tallerken:
    Rabarber is og bagt rabarber.
    Kærnemælks Panna Cotta med marinerede jordbær.
    Hjemmelavet flødebolle.
    Kaffe og The.
  • Til at tage hjem på:
    Ribbens sandwich.

Følg os

Smag og Sans på Facebook Smag og Sans på instragram

Kontakt

Smag & Sans | Vemb Kultur- og Forsamlingshus
Kjærsvej 3, 7570 Vemb
T:  +45 9732 1930 | M:   +45 2042 1418
Mail: info@smagogsans.dk