Den store fiskeaften & "Far laver sovsen"

Mandag den 12. februar kl. 18.00

Fiskeaften og foredrag - fællesspisning med fisk på menuen.

Udover den lækre fiskeanretning, kan man glæde sig til at opleve køkkenchef i Messecenter Herning, Anton Hauris Jespersen, der aldrig ryster på hånden, når der fra tid til anden, skal laves mad til flere tusinde gæster. Rekorden er tæt ved 10.000 gæster, der skulle bespises på én gang! Hel aktuel er Anton og hans team lørdag 6. januar, hvor DR1 sender det årlige ”SportsShow” fra Boxen, og hvor cirka 2000 specielt indbudte, har haft diverse kulinariske oplevelser inden det går løs med showet.

Med et fornøjeligt foredrag med titlen ”Far laver sovsen” vil Anton føre alle ind i en smagfuld verden, hvor opfindsomhed, præcision smag og behag, altid er den grydeklare oplevelse.

Følg os

Smag og Sans på Facebook Smag og Sans på instragram

Kontakt

Smag & Sans | Vemb Kultur- og Forsamlingshus
Kjærsvej 3, 7570 Vemb
T:  +45 9732 1930 | M:   +45 2042 1418
Mail: info@smagogsans.dk