Cart

Nytårskur 2020

MENU

Forret:
Ristet rugbrød med appelsingravet laks toping fintrevet selleri med kokosmælk og fintrevet kokos. - kørvel. - et glas champagne

Hovedret:
Flæsk
kartofler
bagte rødbeder med kirsebær
fintrevet rødbeder med appelsin og fint snittet hasselnødder.
bagte æbler med honning samt frisk timian
persillesauce.

Dessert:
Krydret kardemommekage med æbler.

Velbekomme og glædeligt nytår 2020

Hele herligheden blev garneret med en skøn fernisering af Hans Morten. Tema H.C. Andersen - billederne kan ses frem til 1 marts ved henvendelse - billeder er til salg.

Mandag, 3. Februar 2020

Følg os

Smag og Sans på Facebook Smag og Sans på instragram

Kontakt

Smag & Sans | Vemb Kultur- og Forsamlingshus
Kjærsvej 3, 7570 Vemb
T:  +45 9732 1930 | M:   +45 2042 1418
Mail: info@smagogsans.dk